Bulvár

Olyan durva tripje volt, hogy kikaparta saját szemeit, de most boldogabb

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.12 | 08:18

A 20 éves Kaylee Muthart története az egész világot bejárta, hiszen nem épp hétköznapi a sztori: úgy túltolta a csaj a metamfetamint, hogy mindkét szemét kikaparta, ennek ellenére most boldogabb, mint valaha.

A fiatal lányra február 6-án önkívületi állapotban találtak egy dél-karolinai templom küszöbén fetrengve, ekkor már mindkét szeme hiányzott: ő maga kaparta ki azokat, amikor nem volt magánál a drog miatt.

Kaylee kitűnő tanuló volt, mielőtt inni és drogozni kezdett, onnantól viszont néhány hónap alatt önmaga árnyékává vált. Azon a bizonyos estén, amikor megvakította magát, rengeteg kábítószert vett magához.

“Arra emlékszem, hogy egy hang folyamatosan azt mondogatta, hogy tépjem ki mindkét szememet, különben elpusztul a világ, mindenki meghal, akit szeretek. Nem sokat gondolkoztam, tettem, amit akkor hittem, hogy tennem kellett. Fájdalmat tompították a drogok, és mivel már semmit nem láttam, nem tudtam, vérzek-e…”

– mondja.

A döbbent járókelők – misére igyekvő, hívő emberek – hívták a mentőket, ahol Kaylee látásán már nem sikerült segíteni.

A fiatal lány most teljesen vak, de állítása szerint ez kellett ahhoz, hogy észbe kapjon, és letegye a drogokat. Jelenleg rehabra jár, komoly terápián vesz részt, és reméli, innentől tiszta és tudatos életet élhet: és másokat is erre buzdíthat példája által…

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...