Bulvár

Hitoktató és prédikátor volt, most az erotikus iparban dolgozik

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.19 | 09:48

Nikole Mitchell szigorú keresztény közösség tagjaként nőtt fel, ahol a Jézussal való kapcsolat mindennél fontosabb volt. Nagyot fordult vele a világ, amikor rádöbbent, hogy igazából biszexuális.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nikole Mitchell (@mitchellnikole) által megosztott bejegyzés

Nikole a hatalmas közösségben gyorsan kúszott felfelé a ranglétrán: hamarosan hitoktató, majd elismert prédikátor lett. Keresztény pályája csúcsán több tízezer emberhez beszélt élőben és egyenesben a krisztusi szeretet és megváltás fontosságáról, fiatalok ezreinek példaképe volt a közösségen belül.

Hamarosan azonban súlyos identitás-válság következett. Nikole rádöbbent arra, hogy a nők és a férfiak is vonzzák, és nem is feltétlenül ragaszkodik nemhogy a házassághoz, de a monogámiához sem. Egyháza a melegséget teljes mértékben elítélte, ezért egy ponton túl már képtelen volt szerepet játszani: nyíltan vállalta eltérő szexuális orientációját.

Ezzel gyakorlatilag önként száműzte magát a közösségből, amelyet ő inspirált és vezetett. Önmagát újra felfedezve és vállalva egyre szexibb sminkeket és ruhákat választott ki magának. Hamarosan az erotikus fotózás is megnyílt előtte: kezdetben csak otthoni célra, majd profi felnőttmodellként is.

Nikole most felnőttmodell ugyan, de így is hívőnek tartja magát, akit ha régi gyülekezete nem is, de Isten biztosan gyermekeként szeret.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.