Bulvár

A pornós Octomom híres nyolcasikrei most lettek 10 évesek: tényleg, mi van velük?

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.23 | 15:18
  • trendindex: 2

Annak idején komoly szenzáció volt a világ egyetlen élő nyolcasikreinek születése, anyjuk, Nadya Suleman pedig a világ egyik leggyűlöltebb nője lett.

Egy egyedülálló 14 gyerekes anya?!

Nadyát azért gyűlölte a világ, mert már hat aprócska gyereke volt, mikor a nyolcasikrek a világra jöttek, 2009 januárjában. Az akkor 33 éves nő munkanélküli volt és egyedülálló, az édesanyjával élt. Sokan azt mondták, csak a médiafigyelem miatt döntött úgy, hogy ennyi gyereket vállal a lombikprogram segítségével, máig kap fenyegetőleveleket.

A Sunday Night műsorában elmondja, hogy a hat gyerek ugyanattól a spermadonortól van, akinek nevét szeretné titokban tartani, míg a nyolcasikrek külön donortól születtek. A szülésre akkorára nőtt, hogy nem volt annyi fájdalomcsillapító, hogy ne érezze a császármetszés fájdalmát, de sokkal jobban szenvedett a gyűlölködő kommentek miatt.

“Többször éreztem, hogy nem bírom a gyűlöletet és a gyerekek ellátását, de azt hiszem, nagyon erős lehetek mentálisan, ha abba mégsem roppantam bele”

– jegyzi meg. Különösen nehéz számára, hogy negyedik gyermeke fogyatékos: súlyos autista, állandó gondoskodásra fog szorulni egész életében.

via GIPHY

Gyűlölt médiafigura lett

A tervek szerint Octomom csak egy hetedik gyereket szeretett volna, de erős kábításban orvosa rábeszélte, hogy 12 embriót ültessenek vissza. Az orvos engedélyét azóta elvették, de Octomom mégsem érzi magát áldozatnak: tudja, hogy őrültség, mégis örül, hogy 14 gyerek egyedülálló anyukája lett végül.

Az évek során Nadya tévéműsort kapott, számos magazin címoldalán szerepelt, a világ egyik leggyűlöltebb médiafigurájaként tekintenek rá, de saját anyja se nevezte normálisnak, hogy ennyi gyereket vállalt egyedül, munka és otthon nélkül. Nadya szerint az Octomom-karakternek semmi köze nincs a valósághoz, ő nem egy nárcisztikus médiahős, hanem egy egyszerű anyuka, aki mindent megtesz, hogy megadja gyerekeinek mindazt, amire szükségük van.

via GIPHY

Egyedül a pornóipar fogadta őt be

A nyolcasikrek nemrég 10 évesek lettek. Sulemanék ma sem élnek fényűző körülmények között, a 15 emberre ma is két fürdőszoba jut, és komoly logisztika reggel elindítani őket az iskolába, összesen négy körre van szükség ehhez. A háztartás havonta 5000 dollárba kerül, és alig 1300 dollárt kapnak az államtól mindehhez.

“A pornó volt az egyetlen terület, ami befogadott, a videókért 8 ezer dollárt kaptam. Nem fogom szépíteni, ez rohadtul gáz, de muszáj voltam bevállalni. Ezért adtam el a lelkemet tulajdonképpen, amit gyűlölök, de ez van”

– vallja be.

Egyébként a szex soha nem érdekelte: kimondottan aszexuális, eszébe se jutott, hogy párkapcsolatot létesítsen bárkivel is. Számára az volt a természetes, hogy egyedül alapít családot… méghozzá nagycsaládot.

Gyerekei a felvételen elmondják, hogy nagyon tisztelik anyjukat, és szó sincs arról, hogy nárcisztikus, önző médiahős volna. És ami a legnagyobb szó: ma már édesanyja is gratulál mindahhoz, amit elért, nem haragszik rá, amiért az átlagtól eltérő utat választott a családalapításra…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló