Bulvár

Selena Gomez nagyon a szívére veszi az Instagramos kommenteket

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.24 | 09:33

Az ember azt hinné, hogy egy ekkora sztárnak jut legutoljára eszébe, hogy végigpörgesse a fotóira érkezett kommenteket, pláne akkor, ha Selena Gomezről van szó, aki a legtöbb követőt tudhatja magáénak az Instagramon.

LOS ANGELES, CA - JULY 08: Singer Selena Gomez performs at Staples Center on July 8, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Fotó: Getty Images / Kevin Winter

A The New York Times interjújában Selena a Netflixen debütáló Thirteen Reasons Why című sorozatról mesélt, melynek forgatása során az énekesnő és édesanyja, Mandy Teefey is producerként működött. Jay Asher azonos című regénye alapján készült el a széria, melyben a főszereplőt bántalmazzák kortársai, ezzel pedig anya és lánya is azonosulni tudott.

Gomez karrierje nyilvánvalóan nagy hatással van a magánéletére, de olyan apróságok is befolyásolják, mint az Instagramos képeire érkező rosszindulatú megjegyzések.

Amikor a Varázslók a Waverly helyből című sorozatot forgattuk, még nem igazán létezett ilyen formában a közösségi média. A Twitter akkor kezdett szárnyra kapni, az én életem pedig abból állt, hogy péntekenként mosolyt csaljak a fiatalok arcára. Ekkor voltam a legboldogabb

– meséli a 24 éves sztár.

Arra a kérdésre, hogy nyomon követi-e, mit írnak róla a kommentekben a következőt válaszolta:

Nem lehet elkerülni. Hetente legalább egyszer letörlöm az alkalmazást a telefonomról, hogy ne a negatív megjegyzésekre koncentráljak… Nem azt írják, hogy csúnya vagy, hanem szó szerint kettészelnék a lelkedet. Képzeld el az összes bizonytalanságot amit önmagaddal szemben érzel – ezeket írják le szó szerint, kiélezve az összes apró hibára, amit valaha vétettél.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.