Bulvár

Courteney Cox őszintén beszélt arról, milyen volt valójában a Jóbarátok

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.29 | 07:47

Még mindig úgy gondoljuk, hogy a televíziós történelem egyik legfelejthetetlenebb sorozata volt a Jóbarátok, amely tíz éven keresztül szórakoztatott bennünket.

Courteney Cox egy interjúban mesélt néhány meglepő dolgot arról, hogyan is teltek a hétköznapok a stáb életében, mikor még javában pörgött a forgatás.

Olyan szerencsésnek éreztem magam, ez volt a legjobb dolog, ami megtörténhetett. Mindenféle lehetőségek tárultak elénk, annyira mázlisták voltunk. Sikerült vennem egy házat, azt hiszem kiváló volt az időzítés

– meséli a most 52 éves színésznő.

Azok alapján, amiket a Monica karakterébe bújó színésznő mesélt, a szereplők, sőt, az egész csapat igazi családdá kovácsolódott a hosszú évek során. Felidézte azt a szomorú esetet is, mikor kiderült, hogy édesapja súlyos beteg és alig pár hónapja maradt hátra. Mikor ezt megtudta, éppen úton volt a forgatásra, de nem tudott koncentrálni, ezért a csapat elintézte, hogy a munka végeztével egy privát gép repítse a családjához, hogy minél több időt tölthessen a szeretteivel.

Courteney Cox feels fortunate to have been a part of ‘Friends’

Courteney Cox talks to Sam Jones about how the phenomenon of ‘Friends’ changed her life while fostering bonds with cast members that endure to this day. Want more Off Camera? http://offcamera.com The Off Camera Show is the YouTube channel for Off Camera with Sam Jones.

Fotó: Getty Images / Michael Kovac


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.