Bulvár

Miközben a lány a kamerának pózolt a fesztiválon, a háta mögött épp drogot tettek az italába

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.09 | 09:55

Csak pár másodperc az egész, de így is elég sokkoló képsor. Ilyen egyszerűen és pillanatok alatt kerülhetsz bajba egy fesztiválon, ha nem figyelsz. És már nyakunkon a szezon, amivel együtt érkeznek a ragadozók is.

A 15 másodperces videót több mint 10 millióan nézték meg rövid idő alatt, a leggyakoribb reakciók a sokk és az undor voltak, de akadt olyan twitterező is, aki kétségbe vonta a valódiságát, szerintük az egész csak a lájkra ment rá.

De mit is látunk? Két lány táncol és pózol a kamerának, miközben a hátuk mögött pár srác álldogál, akik közül az egyik hirtelen előrelép és az egyik lány italába pottyant valamit – dacolva azzal, hogy mindezt a kamera előtt teszi.

A twitterezőket megnyugtatandó, a videót posztoló lány később megírta, hogy nem történt baj, észrevették a dolgot, úgyhogy a bedrogozás nem járt sikerrel. Egy másik kommentelő viszont azt írta, azt sugallva, hogy ismeri a képen láthatókat, hogy ez egy megjátszott jelenet, mert a videóban szereplők mind ismerik egymást, barátok, amit látunk az pedig nem több, mint egy ostoba poén. Az eset egyébként Brazíliában történt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.