Bulvár

Nagyon édes videóval jelentkezett Katalin hercegné és Vilmos herceg – videó

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.10 | 12:18

A tapsifüles tanárok előtt - akik ebben a nehéz helyzetben is próbálnak mosolyt csalni a diákok arcára - pedig le a kalappal!

Forrás: Twitter/Kensington Palace

Rendhagyó videóval jelentkezett közösségi oldalán Vilmos és Katalin. A hercegi pár a burnley-i Casterton Primary Academy tanulóit és tanárait lepte meg egy kedves gesztussal a húsvét közeledtével. A házaspár a koronavírus miatti otthoni karantén miatt ezúttal nem személyesen, hanem virtuálisan tett látogatást a brit iskolában norfolki rezidenciájukról bejelentkezve.


Ebben a suliban jelenleg csak olyan gyermekek vannak, akik nem maradhattak otthon a kijárási korlátozás és az iskolák bezárásának idején sem, mivel szüleik olyan munkakörben dolgoznak, amely személyes jelenlétet kíván, például ápolók egy kórházban. Vilmos és Katalin a videóhívás során külön köszönetet mondott az intézmény dolgozóinak, akik a vírus idején is vigyáznak a gyermekekre. A hercegi párnak a tanulók elmesélték, hogy szüleik mit dolgoznak épp, amíg ők a suliban vannak, és a diákok megmutatták nekik azokat a rajzokat is, amiket a vírus idején is robotoló szüleikről készítettek.


Vilmos és Katalin jót derült a tanárokon is, akik a gyermekekhez hasonlóan nyuszifülekkel jelentkeztek be a videón. A hercegi pár kellemes húsvéti ünnepeket kívánt a csapatnak, és Katalin végezetül még viccelődött egyet azon, hogy férje a házban található összes húsvéti csokit felfalta már.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.