Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Lefeküdt a húgával, most pedig párként élnek – Nem tudja, mi legyen

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.17 | 19:41
  • trendindex: 3

Szóval ez nem csak a Trónok Harcában létezik.

“Húsz éves vagyok, a húgom 17, majdnem 18. Az apánk elhagyott minket, amikor egy éves voltam, és azóta sem hallottunk róla.

Ezután anyám összejött egy pasassal, a húgom pedig nemsokkal erre megszületett. Tehát nem ugyanaz az apánk. Az anyánk ezután még összejött pár pasival, némelyik oké volt, másoktól egyenesen féltünk, a húgom és én is.

Próbáltam megvédeni, olyan érzés volt, hogy ketten harcolunk a világ ellen. Anyám egyik pasija nála is bepróbálkozott, amikor 16 volt, őt arcon vertem és megfenyegettem, hogy hívom a rendőrséget, ha még egyszer meglátom a háznál.

Olyan gyorsan elköltöztem otthonról, amilyen gyorsan csak lehetett, viszont bűnösnek éreztem magam, amiért otthagytam a húgomat anyámmal, akinek akkor épp nem volt pasija. Pár hónapja a húgom átjött megnézni az új lakásomat, és megkérdezte, hogy maradhat-e.

Azt mondta, otthon szörnyű a helyzet, a 38 éves anyánk összejött egy 21 éves sráccal, és rossz rájuk nézni, ráadásul rányomult a testvéremre.

Szóval hozzám költözött, az egyik este pedig iszogattunk, majd sírásban tört ki, mondván, hogy utálja az életét. Megöleltem, hogy megvigasztaljam, ezután pedig csókolóztunk, majd szexeltünk, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lett volna.

Hat hónapja együtt vagyunk, a húgom azt szeretné, hogy elköltözzünk egy másik városba, és alapítsunk családot, de tudom, hogy nem lehet.”

Erre mondta a Sun terapeutája,

hogy álljanak meg, és gondolják át a helyzetet. Ez az egész még törvénybe is ütközik, és ha kitudódik, elég nagy bajban lesznek minden szempontból. Elvégre nem ilyesfajta segítségre van szüksége a húgának, ennek a vége pedig egy hatalmas érzelmi krízis lesz.

Képek: 123rf


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.