Bulvár

Szörnyű! Egy ausztrál ápolónő lebénult álmában

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.17 | 07:41

Mire felébredt, már nem bírta mozgatni a lábát.

Nagyon kellemetlen történetet írt meg az ausztrál News.com: egy ápolónőként dolgozó fiatal nő, Natalie Kuniciki egy este filmnézés után valami szokatlan reccsenést tapasztalt a nyakánál, de nem tulajdonított nagyobb jelentőséget neki. 15 perc múlva nyugovóra tért, és csak akkor vette észre, hogy komoly a baj, amikor felébredt az álmából.

Fotó: Instagram

Ezután viszont kiderült, hogy elég nagy a baj: megpróbált kimenni a mosdóba, de összeesett a londoni West Hampstead városrészben található lakásában, és nem is tudott felkelni. Az egészségügyben dolgozó nőt azonnal bevitték a kórházba, és a CT vizsgálat megállapította, hogy stroke-ot kapott.

Később kiderült, hogy a gerincén egy fő artéria repedt meg, és ez vérrögöt képzett az agyában, ami aztán stroke-ot eredményezett. Natalie bal oldala majdnem teljesen megbénult, és egy hónapot töltött kórházban, miközben megpróbálta visszaszerezni a mozgását a lábában, a karjában és a kezében.

Natalie egy interjúban azt is elmondta, hogy nagyjából 10 percig nem is hívta a mentőket, mert azt gondolta, túlságosan valószínűtlen, hogy stroke-ot kapjon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló