Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Házas és van két gyereke, mégis az exével szexel

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.24 | 13:48

Képtelen megállni, hogy újra és újra megtörténjen.

“Bárhol szexelünk, ami elég csendes hely, és folyamatosan erre gondolok. Én 36 vagyok, a feleségem pedig 34, akivel hat éve vagyok házas, és van két fiúnk.

Az exbarátnőm ugyanannyi idős mint én, és egy mérgező házasságban él. Ahhoz a férfihoz ment hozzá, akivel már kavart, miközben jártunk. Miután szakítottunk, találkoztam a jelenlegi feleségemmel, de mindig bennem volt a gondolat, hogy az exemet kellett volna elvennem, akivel az esküvőm előtt egy héttel a kocsimban szexeltem.

Egy éve hívott fel újra, és kérte, hogy beszéljünk, ugyanis nem érezte jól magát. Tudtam, hogy szexhez vezethet, ettől függetlenül elmentem, és egy óvszert is eltettem a biztonság kedvéért.

Magamat is átvertem azzal, hogy ez az egész arról szól, hogy rosszul van és a segítségemre szorul. Ez azóta is így megy, felhív, hogy beszélni akar, aztán szexelünk.

Nemrég elmondta, hogy elválik a férjétől, azóta én is elmondtam a feleségemnek, hogy a házasságunk nem működik. A tervem az volt, hogy én is válok, aztán minden időmet a szeretőmmel tölthetem. Hát nem így történt. A szeretőm még mindig hív és szexelni akar, viszont nem akar teljes kapcsolatban élni, mert szerinte nem működne köztünk. 

Szóval tönkretettem a házasságomat, boldogtalanná tettem a feleségemet, mindezt a semmiért. Teljesen haszontalannak érzem magam, leszámítva azt, hogy a fiaimmal jól bánok.

A probléma, hogy nem nagyon látok kiutat. Még nem váltam el, de talán az az egyetlen opció, hogy teljesen szétrobbantom a házasságomat.”

A Sun terapeutája szerint még nem késő megmenteni a házasságát, csak le kell állnia azzal, hogy mindig ugrik, amikor az exbarátnője szólítja.

Címlapkép: 123rf

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló