Bulvár

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy a főbérlő betör a diáklány szobájába

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.07 | 16:11

Különös helyzetbe került a 21 éves brit diáklány, Lauren Newton. Vett egy biztonsági kamerát, de nem számított rá, hogy épp a főbérlőt buktatja le.

Lauren egy méregdrága szobát bérelt egy kifogástalan úriembernél és feleségénél, ám felébredt benne a gyanú, hogy néha esetleg a főbérlőék engedélye nélkül is bekukkantanak a helyiségbe. Vásárolt tehát egy high-tech biztonsági kamerát mindössze 30 fontért, amely üzenetben értesíti, ha mozgás van a szobában, amikor távol van, és élőben is közvetíti az eseményeket.

A gyanútlan fiatal lány mit sem sejtve kávézott barátjával, amikor a telefonos applikáció jelezte, hogy valaki belépett a felségterületére. Azonnal megnézte, hogy mi történik, és döbbenten látta, amint főbérlője egy idegen nőt vezet körbe a szobájában: egy új albérlőt. Mikor hazatért, felháborodottan számonkérte a főbérlőt, aki először tagadta a betolakodást a privát szférába, majd – miután megtudta, hogy videó is készült az esetről – mindent bevallott.

Érdemes beszerezni egy biztonsági kamerát, különösen, ha lakótársakkal él az ember.

Komoly összegeket fizetek azért, hogy legyen egy privát terem, ebbe nem fér bele, hogy bárki is az engedélyem nélkül betörjön hozzám” – kommentálta az esetet Lauren, aki azóta már el is költözött.

landlord


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló