Bulvár

Megégett, amikor megrázta 16 ezer volt, és ezáltal új emberré vált

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.26 | 06:18

A fiatal svéd énekes, Axel Schylström 19 évesen egy kamaszos csínytevést követett el, aminek nagyon súlyos következménye lett.

Az abban az időszakban külsejével rengeteget törődő fiú vagánykodni akart, amikor a vonat tetejére kapaszkodott, ami azonban ezután történt, arról nincsenek emlékei: 16 ezer volt rázta meg, és Axel úgy égette szét teste háromnegyedét, hogy közben az eszméletét elveszítette. Orvosai szerint csoda, hogy életben maradt.

“Amikor rájöttem, hogy soha nem fogok úgy kinézni, mint azelőtt, és a testem tele az égés nyomaival, összetörtem. Napokig nem akartam kijönni a szobámból, szégyelltem a külsőmet” – mondja. Mára megbocsátott magának: tudja, hogy ő a hibás a történtekért, de már nem bántja magát emiatt.

A felépülés hosszú hónapjai alatt Axel egy nagyszerű fizikoterapeutát kapott, aki arra inspirálta, hogy ő maga is ezen a vonalon induljon el. Az iskolát ugyan egyelőre felfüggesztette, de itt talált rá barátnőjére, aki mindenben mellette áll.

Axel most zenészként színpadon áll, tömegeknek énekel. “Óriási különbség ez ahhoz képest, hogy volt, amikor a szobámból se akartam kijönni, hogy lássanak. Ha ez lehetséges, bármi lehetséges” – mondja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló