Bulvár

A rendőrség is keresi az autista kisfiút, akiről örökbefogadó szülei lemondtak

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.04 | 13:48

Bár a Stauffer-család állítja, hogy a kisfiúnak "új otthont találtak", az ohiói seriffhivatal szóvivője arról számolt be, hgy aktívan nyomoznak a kisfiú tartózkodási helye után.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, Myka és James Stauffer, az influenszerpár, könnyek között mondták el legutóbbi videójukban, hogy négyéves örökbefogadott kisfiuk új elhelyezését kellett kérniük. A pár két és fél éve fogadta örökbe a súlyos autizmussal küzdő kisfiút, Huxleyt nemzetközi örökbefogadást használva. A Kínából érkező kisfiú orvosi papírjai hiányosak voltak, sok minden így a pár számára később derült ki. Az is, hogy a gyereknek olyan ellátással, fejlesztéssel kapcsolatos szükségletei vannak, amihez ők abszolút kevésnek bizonyultak.

A rendőrség azóta nyomoz az ügyben, de mivel aktív ügyről van szó, a The Sun érdeklődésére sem árultak el további részleteket. Annyi mindenesetre ismert, hogy a pár korábban több élelmiszer- és játékgyártó céggel üzleti kapcsolatban állt, ám ezek szinte mind szerződést bontottak, miután a kis Huxley a családból kikerült.

Az ügy óriási médiavisszhangot váltott ki, autista gyerekek szülei és örökbefogadó szülők tucatjai szólaltak fel a témában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

These last 7 years together have thrown us so many curve balls, and unexpected turns, and I’m so glad your by my side! 💕🤍✨ Not everyday is perfect, but no one is more perfect for me than you! ⭐️

Myka Stauffer (@mykastauffer) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.