Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Folyamatosan idegenekkel szexszel ez az anyuka, és nem bír leállni

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.11 | 13:18
  • trendindex: 3

Férje van, és kicsi gyerekei.

„39 éves vagyok, négy gyerekem van, és heti három napot dolgozom egy szépségszalonban. A nagyszüleim neveltek fel, miután a szüleim elváltak.

Az első férjem a gyerekkori szerelmem volt, akivel 20 éves koromban házasodtam össze. Mellette olyan voltam, mint egy tinédzser, ugyanúgy jártam bulizni. Egyszer megcsaltam egy pultossal, akivel lefeküdtem a hely raktárában. Sokszor rajtakapott, hogy megcsalom, végül elvált tőlem azután, hogy elkapott az ágyunkban a szomszéddal.

Utána pár héttel találkoztam egy másik pasival, akivel összeházasodtam. Kellett a biztonság, ugyanis akkor már volt egy lányom. Vele lett még három gyerekem, és még most is vele vagyok.

Két éve készítettem egy kamu Tindert, ami eleinte csak egy kis szórakozás volt, viszont amikor valaki találkozni akart, elmentem. Végül a legtöbbjükkel a munkahelyemen szexeltem, mondtam nekik, hogy foglaljanak helyet hozzám masszázsra.”

Erre mondta a The Sun terapeutája, hogy

„A gyerekkorod megmagyarázza, hogy miért vagy sebezhető. Viszont most már felnőtt vagy, és valószínűleg te is tudod, hogy ha elkapnak, az katasztrofális lesz. Hagyd abba a Tinderezést és a különleges masszázsokat, mielőtt túl késő lesz!”

Címlapkép: 123rf


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.