Bulvár

Döbbenetes produkciót nyújtott egy 11 éves ráktúlélő kisfiú a tehetségkutatón

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.13 | 13:48

A hegedűvirtuóz gyermek még a szigorú Simon Cowellt is levette a lábáról, megkapta tőle a Golden Buzzert, azaz az America's Got Talent válogatójáról egyenesen bejutott az élő műsorba.

A most 11 éves Tyler Butler-Figueroa olyan hegedűshowt nyomott le az America’s Got Talent legújabb évadának keddi válogatóján, hogy előadása után állva tapsolta őt a könnyekig meghatódott közönség és a zsűri is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tyler Butler-Figueroa (@tylerbutlerfigueroaviolinist) által megosztott bejegyzés,

Az észak-karolinai Tyler számára azonban hosszú, és rögös út vezettet az AGT színpadáig. A fiú, bár még csak 11 éves, rengeteg megpróbáltatáson ment már keresztül. Négy és fél éves korában ugyanis rákot diagnosztizáltak nála. A kemoterápiás kezelések miatt kihullott a haja, emiatt sokan csúfolták és zaklatták őt az iskolájában. Voltak olyanok is, akik messziről elkerülték, mert azt gondolták, betegsége fertőző lehet. Az iskolai heccelések ellenszereként kezdett el hegedülni, 7 éves korában. Azt mondta,

addig mindig az a fiú volt, aki rákos. Most pedig már az a fiú, aki hegedül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tyler Butler-Figueroa (@tylerbutlerfigueroaviolinist) által megosztott bejegyzés,

Édesanyja a műsorban elmondta, hogy nagyon megdöbbent, amikor fia előállt otthon azzal, hogy ő hegedűórákra fog járni a suli után, ugyanis a családjukban senki sem játszik hangszeren. Tylerre azonban nagyon jó hatással volt a zenélés. Édesanyja úgy fogalmazott:

visszakapta azt a vidám fiút, aki Tyler a leukémia előtt volt.

Tyler azóta legyőzte a rákot, négy éve eltűntek a daganatos folyamatok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tyler Butler-Figueroa (@tylerbutlerfigueroaviolinist) által megosztott bejegyzés,

A fiú dalválasztása is tökéletes volt az AGT válogatóján: Kelly Clarkson Stronger (What doesn’t kill you) számát kísérte hegedűjén. A világítós cipője pedig hab volt a tortán. A tehetségkutató műsor atyját, Simon Cowellt is lenyűgözte a fiú showja, így őt választotta ki kedvencének, és megnyomta a Golden Buzzert. Ezzel Tyler az első válogatóról egyből bekerült az új széria élő műsorába, azaz akár ő lehet majd a következő AGT győztese. Mi szurkolunk!

Címlapi kép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló