Bulvár

Hogy mi? A nő direkt kockáztatta az AIDS-fertőzést, hogy zsarolhassa Charlie Sheent?

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.16 | 08:17

A férfitől nemi úton vírust kapott nő boldogan írta alá a titoktartást, csak hogy a beteg Sheennel lehessen?

Fotó: Tibrina Hobson / AFP

Fordulat Charlie Sheen ügyében: a hollywoodi sármőr azt állítja, hogy az őt perlő nő hazudik. Legalábbis abban a kérdésben, hogy a titoktartási szerződést annak idején hogyan írta alá – a színész szerint az írásbeli beleegyezést egyáltalán nem kellett kicsikarnia, ami ahhoz volt szükséges, hogy találkozhassanak. Sőt: a felperes alig várta, hogy a férfival lehessen.

when Jay Leno invades your closest. and your soul.

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

Mint az köztudott, Sheen HIV-veszélynek tette ki az illetőt, amiért az feljelentést tett. A szebb napokat látott híresség szerint egyáltalán nem történt a részéről bármiféle kényszerítés, hogy aláírják azt a bizonyos dokumentumot – amit viszont az asszony alaposan megszegett.

Az 52 éves férfi hozzátette, hogy nem egyedi esetről van szó: minden egyes látogatóval aláíratja ezt a megállapodást, aki csak a házába lép. Sheen szerint

különösebb incidens vagy akadályoztatás nélkül

ment végbe a procedúra, mert a nőnek pontosan az a vágya teljesült így, amit maga is szeretett volna: a színésszel tölteni az időt.

via GIPHY

Az eredeti neve elhallgatását kérő – és ezért Jane Doe néven perlő – asszony viszont állítása szerint azért firkantotta alá a papírt, mert félt, ugyanis

Sheen egy ostoba, gyilkos osztagot küldött rá.

A színész továbbra is meg van arról győződve, hogy a felperes tisztában volt vele, hogy a férfi AIDS-es, és a célja a kapcsolat létesítésével az lehetett inkább, hogy zsarolhassa aztán őt, idézi a TMZ.

Nyitókép: Tibrina Hobson / AFP


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.