Bulvár

Újabb “zebmár” született a Magyar Nemzeti Cirkusznál

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.16 | 12:18

Baby, boom!

Két napon belül két újszülött érkezett a Magyar Nemzeti Cirkusz társulatába. Egy kis púpos teve, és ismét egy világszenzáció: megszületett Lelle, a zebra-szamár testvére, egy fekete, csíkos ’zebmár’!

Új tagokkal bővült a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata: egy mongol púpos teve mellett váratlanul egy zebmár is született – olvasható a cirkusz oldalán.

Két napon belül két újszülött érkezett a Magyar Nemzeti Cirkusz társulatába. Egy kis púpos teve, és ismét egy világszenzáció: megszületett Lelle, a zebra-szamár testvére, egy fekete, csíkos zebmár.

Mentünk reggel az újszülött púpos tevéhez, akkor láttuk, hogy egy kis fekete, csíkos zebra-szamár rohangál az állatok között. Nem akartunk hinni a szemünknek! Az apukája most nincs velünk, a téli szálláson állomásozik, de egészen bizonyos, hogy ismét Levi bűnözött. Úgy néz ki, a természet ezt a kártyát dobta, valamiért ez a szamár fiú jobban vonzódik a zebrákhoz. Tavaly, amikor megtörtént az incidens, külön voltak választva a szamarak és a zebrák, de Levi egyszerűen átszökött a zebra lányhoz, így született meg Lelle. A mostani románc is tavaly eshetett meg a téli szálláson, ahol napközben együtt vannak az állatok egy egy hektáros területen. Lelle kistestvére, fekete, a lábai csíkosak. A fekete szín valószínűleg az apuka valamely felmenőjétől jön

– mesélte ifj. Richter József, cirkuszigazgató.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.