Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Három férfival szexelt egyszerre, pedig férje van és három gyereke

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.19 | 13:18
  • trendindex: 14

Azt mondja, hogy túl messzire ment.

„Supervisor vagyok egy informatikai cégnél, és 15 éve vagyok együtt a férjemmel. 37 vagyok, a férjem 41, és van három gyerekünk. A férjemnek saját vállalkozása van, otthonról dolgozik, így ő viszi a gyerekeket iskolába.

Egy új cégnél vagyok vezető, egy éve felvettem egy 25 éves, nagyon helyes srácot. Keményen dolgozunk, de keményen is bulizunk. Egy hétvégi gyakorlaton voltunk, amikor túl sokat ittam, és felhívtam ennek a fiúnak a szobáját, miután mindenki elment a bárból. Végül szexeltünk a szobájában.

Ezután átjárkáltam hozzá munka után, a férjemnek pedig azt mondtam, hogy tovább bent maradok dolgozni. Egyszer nála voltam este, amikor egy lakótársa korán hazaért egy buliból. Ekkor már a második üveg bornál tartottunk a szeretőmmel, a lakótársa pedig feldobta az édes hármas ötletét. Nem utasítottam vissza, és rettenetesen éreztem magam, egészen addig, amíg újra meg nem történt.

De ezután csináltam csak igazán nagy hülyeséget. Későn lett vége egy konferenciának, a férjemnek pedig azt mondtam, hogy maradok még egy éjszakát. Természetesen a szeretőmhöz mentem, ott volt még a lakótársa, meg két barátjuk. Lerészegedtem és szexeltem a szeretőmmel, a lakótársával és az egyik barátjukkal.

Elég vadnak és merésznek tűnt ez akkor viszont olyan érzésem van, hogy a szeretőm csak kihasznál. Másképp miért hagyta volna, hogy mások is szexeljenek velem? Szörnyen érzem magam, nem tudom, hogy elmondjam-e a férjemnek.”

Erre mondta a The Sun terapeutája, hogy

„biztos, hogy durva változásokra van szükséged. Jó eséllyel sokkolná a férjedet, ha elmondanád neki, és véget érne a házasságod, a gyerekeket pedig nagyon rosszul érintené. A legfontosabb, hogy soha többé ne csinálj ilyet, szakítsd meg a kapcsolatod a szeretőddel.”

Címlapkép: 123rf

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló