Bulvár

Egy nő ráhívta egy 8 éves lányra a rendőrséget, mert engedély nélkül vizet árult

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.25 | 19:12

Fura történet kering a neten, az egész nagyon értelmezhetetlen, de megtörtént. Egy nő egy gyerekre hívta a rendőröket, majd közellenséggé vált a neten. Igyekeztek rásütni a rasszista bélyeget is, nem véletlenül, amit művelt az meg tipikus házmestertempó.

Egy 8 éves afro-amerikai kislány vizet árult egy meleg napon a házuk előtt, amikor felbukkant a történet főszereplője, Alison Ettel. Észrevette a vizet áruló kislányt, majd megkérdezte tőle, hogy van-e engedélye, és mivel nem volt, ráhívta a rendőrséget.

Egy 8 évesre. Aki nyilván nem módos családból származik, mert épp arra gyűjtött, hogy eljusson Disneylandbe. A lány anyja végig vette a rendőröket kihívó nőt, majd a videót feltette a netre, a közösségi médiában hamar híre is ment, a nő közellenséggé vált. Ráfogták, hogy mindezt azért csinálta, mert a kislány fekete, vagyis akkor ő meg rasszista. Csakhogy kiderült, hogy a nő Clintonné lelkes támogatója. És az is kiderült, hogy egy olyan céget vezet, ami füvet árul, amivel még inkább ellene fordult a népharag, és azt is megkapta, hogy mennyire képmutató. Mert az is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló