Bulvár

Sokk: ezt a 23 kilós (!) cisztát operálták ki a nő petefészkéből!

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.03 | 10:47
  • trendindex: 2

A 30 éves alabamai nő, Kayla Rahn komoly életmódváltáson esett át: fogyni szeretett volna , de egyre csak hízott. Mindenki azt hitte, ikrekkel várandós.

Kayla napról napra egyre rosszabbul volt, olyannyira, hogy már járni sem tudott. Az igazi riadalom akkor jött, amikor egy napon arra ébredt, hogy nem kap levegőt: ekkor az édesanyja nem bírta nézni szenvedését, és a Montomeryben fekvő Jackson Hospital sürgősségi osztályára szállította a fiatal nőt.

Itt alaposan megvizsgálták, és a hasi ultrahang döbbenetes eredményt hozott: egy több mint 23 kilós ciszta növekedett a petefészkében. Ennek a típusú cisztának a neve mucinous cystadenoma, ami egy jóindulatú daganat, és bár nem számít ritkaságnak, ilyen méreteket nem igazán ölt.

A nőt azonnal megoperálták, és az orvosok döbbenten emelték ki a csaknem negyedmázsás cisztaóriást. Kayla a körülményekhez képest jól van, néhány nap megfigyelést követően már hazaengedték, és orvosai szerint minden esélye megvan arra, hogy teljesen normális, egészséges életet éljen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló