Bulvár

Mindenki azt hiszi, a gondozója, de igazából a szerelme

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.04 | 10:18

Amikor egy mozgásképtelen, halmozottan sérült ember mellett egy ép fiatal nőt látunk, azt hisszük, beteg és gondozó van előttünk. Pedig van, amikor ez szerelem a javából...

A 22 éves Tyler French gerincizom atrófiája van, nemhogy a mozgásban, még a légzésben is segítségre szorul. Párja, a 20 éves Corrine Szatkowski ápolónőnek tanul, jelenleg Tyler főállású gondozója.

Online ismeretség az övék, majd három éven át barátok voltak, párként négy éve vannak együtt. Szeretik egymást, még ha a családjaik, ismerőseik ítélkezésével is kénytelenek szembenézni, az idegenek pedig igen gyakran valódi gyűlöletcunamit zúdítanak rájuk.

“Egyértelmű, hogy nem tudnak mélyebben beszélgetni, biztosan nincs szex se, hát akkor mi a fene köti őket össze? És úgy egyáltalán, belegondolt ez a nő, hogy ha összeházasodnak, élete végégéig gondoskodnia kell erről a fickóról?”

– ezek a leggyakoribb felvetések, amelyekkel a pár találkozik. Corinne persze tudja, hogy mit vállalt, és magabiztosan mondja: “Nem mondtam volna igent az elején, ha nem vagyok biztos abban, hogy képes vagy ellátni” – mondja.

A pár úgy tervezi, jövőre összeházasodnak, és úgy élnek majd, ahogyan azt mindig is elképzelték…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.