Bulvár

Betört a szabadulószobába, ahonnan nem tudott megszökni

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.11 | 15:59

A 40 éves Rye Wardlaw betört egy szabadulószobába, ahonnan ezután nem talált kiutat, úgyhogy segítséget hívott.

Kép: Pixabay

Senki nem szeret segítséget kérni egy szabadulószobában, ugyanis a lényegük, hogyaz ember maga jöjjön rá a szabadulás módjára. Na hát erre nem volt képes a betörő, ezért hívta is a 911-et, írja a Columbian.

A szabadulószoba egy plázában található, amelynek a tulajdonosai vázolták a történteket. Wardlaw először egy hátsó ajtón át próbált bejutni a helységbe, ezt annyira megrongálta, hogy az ajtó tönkrement, de nem nyílt ki. Ezután talált egy kulcsot a szobához, a pláza gondnoki szobájában.

Ezzel bejutott a szabadulószobába, viszont sikerült megrongálnia azt az ajtót is, amelyen keresztül bejutott, így csak akkor tudott volna kijutni, ha megoldja az ehhez szükséges feladatokat. Na ez nem sikerült, most pedig a bíróságnak felel a tetteiért.

Egyáltalán miért tört be?

Ezt még senki sem tudja pontosan, ugyanis különböző zagyvaságokkal állt elő. Mondott olyat, hogy mivel hajléktalan, szeretett volna valahova bemenni. Olyan sztorija is volt, hogy az ő otthonát is kirabolták, ezért ő is betört valahova. Szóval ez a része még elég zavaros a történetnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló