Bulvár

Lopott képekkel bukott le a 90 ezer követővel rendelkező beauty-blogger!

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.12 | 17:16

Sadelle Yeung hongkongi influencerről derült ki, hogy bizony képet lopott, hogy még jobban keressen. Durva.

Tiffany blue係其中一隻我最鍾意嘅顏色~ 呢個黎自韓國Olive Young 銷量No.1嘅VT『小金盒』膠原精華拉花粉底~ 佢Tiffany blue x 金色設計已經十分吸引,原來佢含有骨膠原精華成分可以做到控油又保濕嘅效果,邊化妝邊護膚,十分方便! 妝感水潤貼服,出完一日job個妝都唔會變灰,仲有SPF50+ PA+++防曬,夏天一盒就搞掂✨? 喺韓國長期受到熱捧,而家喺莎莎有得賣啦,快D去搶購啦~ . 獨家優惠呀:買任何VT「小金盒」一個,還可以以優惠價$78換購積雪草皮膚修復面膜一盒~ . #sasahk #vthk #vtcosmeticshk #BTS #vtcosmetics #kolconnections . Photo by @studiosy.official

sᴀᴅᴇʟʟᴇ ʏ. (@sadelle) által megosztott bejegyzés,

A Copywithsadelle-oldal azt mutatja be, mit és hogyan csórt el Sadelle, és hogyan tépázta meg posztjait, mióta a botrány kirobbant:

Mindebből kiderül az is, hogy Sadelle azóta többszáz posztot törölt. Ő maga nem nyilatkozik egyébként az igen kínos ügyről.

A magát szabadúszó bloggerként számontartó lány olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Givenchy, a Lancôme és az Estée Lauder. A 90 ezres követőtáborral rendelkező influencer vaskos lóvékat tett zsebre csak azért, mert hajlandó volt egyes márkákat megnevezni oldalán.

A botrány akkor robbant ki, amikor egyeseknek feltűnt, hogy Sadelle lopott, méghozzá mindenhonnan és mindenkitől: egyszerű Google képkereső alapján, ismert stockfotó-ügynökségektől, és bizony – talán mind közül a leginkább szomorú – Instagram-blogger kollégáitól is


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló