Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

18+, Ukrajna kasztrálná a pedofilokat

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.13 | 13:15

A perverzek libidójának annyi, ha ez az injekció zöld utat kap.

Ukrajna drasztikusan szigorítana a pedofilok büntetésén: a 18 és 65 év közti, gyermek-megrontáson ért férfiakat egy olyan kémiai eljárásnak vetnél alá, amitől a libidójuk ugrik. Az anti-androgén kezelés injekción keresztül történik: a gyógyszer hatására a szexuális vágy kihunyna.

via GIPHY

Évente több ezer kiskorút is bántalmazhatnak a szomszédos államban: csak nemi erőszakból 320 esetet derítettek fel 2017-ben. A rendőrség feje, Vyacheslav Abroskin szerint egy nap leforgása alatt öt gyerek is áldozatul esik; legalábbis ennyit mernek bejelenteni a rettegő szülők.

Daria Lukyanenko például védekezni próbált, akkor végzett vele a család „barátjaként” ismert 22 éves Nikolay Tarasov. A 11 éves ogyesszai lány teste hat nap után került elő egy emésztőgödörből. A radikálisok vezetője, Oleg Lyashko terjesztette elő a parlamentben a módosító javaslatot, mert jelenleg túl enyhe a pedofilok büntetése. Előfordul, hogy az elkövető szabadulása után visszaesővé válik.

via GIPHY

A kiskorúakat megrontókról készüljön nyilvános jegyzék is, és egy életen át tartsa rajtuk a szemét a rendőrség. Jelenleg csak 12-15 év elzárással sújtják a gyerekmolesztálókat. Kazahsztánban már működik a kémia kasztrálás az ilyen esetekben: ott a Cyproterone nevű, rákellenes készítmény vált be.

Lecsökkenti a libidót, ám egyénfüggő a hatása.

magyarázza Dr Mirzakhmet Zhanadilov. Ám szerinte van olyan alany is, akinek a szervezete ellen tud majd állni:

A nehezebb ügyeknél a tesztoszteron szintjét is kezelésbe kell vennünk.

idézi a Daily Mail.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló