Bulvár

Ez a kamaszlány 5 évig a barátja kamrájában rejtőzködött, mindenki halottnak hitte

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.16 | 08:48
  • trendindex: 2

Az ausztrál Natasha Ryan mindössze 14 éves volt, amikor megszökött otthonról, és 22 barátjánál, Scottnál rejtőzött el. Az sem zaklatta fel, hogy szülei közben eltemették.

Natasha 1998. augusztus 31-én tűnt el, ekkor 14 éves volt. Az édesanyja autóval elvitte az iskolába, de a lány soha nem tért haza. Átlagos, hétköznapi középosztálybeli család voltak, a szülők épp váltak, ami megviselte Natashát, de egyébként nem volt semmilyen komoly családi feszültség a háttérben.

Natasha csak 2003 végén került elő, amikor is egy sorozatgyilkost az ő megölésével is gyanúsítottak, többek között. A diáklányt ugyanis közben eltemették, még ha a test nem is került elő soha. A család meggyászolta, és próbálta feldolgozni a történteket. Ennyi megválaszolatlan kérdéssel persze ez gyakorlatilag lehetetlen volt.

Natasha, aki állítja, hogy abszolút önszántából, bármilyen fizikai vagy pszichikai ráhatástól mentesen élt a fiatal férfivel, a nap 24 óráját a kis házikóban töltötte. Éjszakánként volt, hogy kiszökött a tengerhez, de természetes fény nem érte bőrét. Ruháit maga varrta, egyedül tanult németül és rendszeresen edzett, és boldognak érezte magát a négy fal között.

Máig nem érti maga sem, miért tűnt el, miért nem jelezte családjának, hogy él. Utólag azt mondja, ahogy telt az idő, egyre jobban félt a következményektől, hogy börtönbe kerül, esetleg Scott-ot vádolják meg az elrablásával… ezért rejtőzködött…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló