Bulvár

Döbbenetes lombik-hiba: egy másik nő gyerekét kellett megszülnie

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.17 | 17:48

Egészen döbbenetes, drámai élethelyzetet hozott egy lombik-klinika tévedése: véletlenül nem a megfelelő embriót ültették vissza egy nő méhébe.

Carolyn Savage és férje, Sean minden vágya az volt, hogy közös gyerekük születhessen. Egyikük sem volt már fiatal, de Carolyn ráadásul súlyos egészségügyi gondokkal is küzdött, amikor a lombik-programot vállalták. Carolyn a világ legboldogabb nője volt, mikor kiderült, hogy várandós, férje azonban döbbenetes hírt kapott: 10 nappal a beültetés után a klinika felhívta, hogy óriási hibát vétettek, véletlenül egy másik nő embrióját ültették a méhébe.

Carolyn először azt hitte, a férje viccel, de hamar kiderült, mi a szörnyű valóság. Az asszony nőgyógyásza abortuszt javasolt, mások azt mondták, szülje meg a gyereket és harcoljon azért, hogy ő nevelhesse. Carolyn azonban az egyetlen morálisan elfogadható dolgot tette: megegyeztek a baba nélkül maradt párral, akiknek embriója Carolyn testében növekedett, hogy a szülés után percekkel visszaadják nekik a babát.

Így is történt. Közben kiderült, hogy a szarvashibát az a tény okozta, hogy a másik asszony leánykori neve szintén Savage volt, de ekkor már a családnak azzal kellett megküzdenie, hogy túlélje a tökéletes, egészséges kisfiú elvesztését.

Teljesen persze nem veszítették el. A két család, akik az USA két szomszédos államában, Ohióban és Michiganben élnek, rendszeresen találkoznak, és eldöntötték, amint a kisfiú nagyobb lesz, elmondják neki, hogy igazából két édesanyja van…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló