Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Influencer akart lenni, és megölt egy lányt, hogy többen kövessék

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.17 | 07:22

Brandan Andrew Clark nem tudta elviselni, hogy nincs barátnője és elég követője sem, ezért egy olyan lánnyal végzett, aki mindkét területen sikeresebb volt nála.

A 21 éves Clark egy 17 éves New York-i lánnyal, Bianca Devinnel végzett. Míg Brandannak csupán 3 ezer követője volt, Biancának több mint 6 ezer. Ezenkívül a férfinek tetszett a fiatal lány, aki viszont csak barátként tekintett rá. Ez elég volt ahhoz, hogy áldozat legyen.

Clark elcsalta magával a kamaszlányt, eleinte kedves volt vele, majd egyszerűen megkéselte az autójában, és hagyta meghalni, ezután pedig képeket posztolt a holttestről az Instagramon, a 4chanen és a Facebookon. A képeket groteszk módon többen lájkolták is, mert azt hitték, egyszerű szerepjátékról vagy cosplayről van szó.

Mint kiderült, a fiatal férfi a MGOW férfijogi aktivista mozgalom követője volt, akik szerint a nők csak az erős, befolyásos, gazdag férfiakat szeretik, és “a bétákat” barátként kihasználják, ezért pusztulniuk kell.

A rendőrséget ő maga hívta fel, és öngyilkossággal fenyegetőzött. A profilján július 14-ét fel is tüntette halála napjaként, de jelenleg hosszú börtönévekre készülhet…



Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló