Bulvár

Dermesztő, tíz éve eltűnt srác csontváza esett ki a bolti hűtőszekrény mögül

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.23 | 13:15

Az alkalmazott a fagyasztó tetejére mászhatott, majd beesett mögé a résbe.

Még januárban zajlottak felújítási munkák a No Frills szupermarketben, Council Bluffs városában. Az iowai munkások elmozgatták a polcokat és a hűtőszekrényeket is, ekkor bukkantak emberi maradványokra, melyekről utólag derült ki, hogy egy ott dolgozó fiataltól származnak.

 

Larry Ely Murillo-Moncada még 2009 novemberében szívódott fel, miután egy családi vita után elrohant a szüleitől. A srác gyógyszert szedett akkortájt, így a viselkedése nem mindig volt kiszámítható. Az eltűnt személy miatt a bevándorlási hivatalt is izzították, mert egyszer már megtörtént az, hogy a hondurasi származású fiút kitoloncolták – de most úgy tűnt, végleg nyoma veszett.

A rendőrök szerint Murillo-Moncada felmászhatott az üzletben lévő hűtők tetejére – állítólag így szoktak az alkalmazottak eltűnni, hogy egy kis extra pihenőre szert tegyenek. A szerencsétlen srác beeshetett a 45 centis résbe, mely a fal és a hűtő háta közt volt. A csapdába szorult fiú hiába kiálthatott segítségért, a kompresszorok zaja simán elnyomhatta a hangját. A boncolás szerint sajnálatos baleset történt, teszi hozzá a CNN.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.