Bulvár

Baukó Éva 50 000 forintot nyert ruletten!

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.29 | 11:18

Las Vegas után Győrben is beleszeretett a kaszinókba.

A Való Világ egykori játékosára szegeződött minden tekintet szombat este a győri kaszinóban. Baukó Éva testhez simuló kék koktélruhában, teljes mellbedobással vetette magát a nyerőgépek közé. Végül 50 000 forintot nyert ruletten. Szombat estéit szívesebben tölti játéktermekben, mint diszkókban, mióta idén februárban Las Vegas-ban megtapasztalta, hogy milyen élmény a kaszinózás. Főleg, hogy ezúttal kitüntetett szerep is jutott neki.

Baukó Éva idén februárban, még pont a járvány berobbanása előtt repült az Egyesült Államokba – ezzel az úttal lepte meg magát születésnapjára. A túra során Las Vegas-ban is eltöltött néhány napot barátnőjével, VV Zsófival. A fények városában életükben először tapasztalhatták meg, hogy milyenek a nagybetűs kaszinók és a hatalmas pompa. Bár Éva ott csak 20 dollárt mert feltenni, újabban Magyarországon is rendszeresen előfordul kaszinókban. Legutóbb múlt szombaton a győri Casino Win-ben próbált szerencsét.

„Most először jártam a győri kaszinóban. Nagyon meglepődtem, hogy ilyen hatalmas, igényes és ennyi játéklehetőség van, tényleg úgy éreztem magam mint kint a vegasi kaszinókban. A ruletten egyből 50 ezer forintot nyertem, aztán ki is szálltam és másfél órán át játszottam a pénznyerő automatákon.”

– mondta Baukó Éva.

Fotó: Berecz Valter

A Való Világ egykori játékosát ráadásul a többi vendég is nagyon szerette, mert ezúttal kitüntetett szerep jutott neki: lejátszható pénznyereményeket sorsolhatott ki, összesen 700 000 Ft értékben. Kihasználva a győri kaszinó éjjel-nappali nyitvatartását, Éva nem is nagyon sietett haza, annál is inkább, hiszen szombaton a dj mellett magyar bajnok rúdtáncosok is szórakoztatták a közönséget.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló