Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Mindkét lányát megölte, mert zavarták a szexuális életét

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.03 | 11:18
  • trendindex: 2

Először 3 éves, majd 16 hónapos kislányát fojtotta meg, mert miattuk nem tudott webcam-szexelni.

A 23 éves Louise Porton a két kislányt, Lexit és Scarlettet teljesen egyedül nevelte, apjuk a nagyobbik lánnyal kétszer találkozott, a kicsivel soha. A nő abból élt, hogy meztelen képeket árult magáról, webcam-szexelt és esetenként élőben is találkozott kuncsaftokkal.

Az első gyilkosságra 2018 januárjában került sor, Lexit anyja megfojtotta, majd várt egy órát, és mentőt hívott. A temetésén végig telefonált és röhögött, majd két héttel később a másik kislányt is kivégezte.

Közben bizonyítást nyert, hogy mindkét gyereket ő ölte meg, és az is kiderült, hogy már hetek óta azt nézegette az interneten, hogyan lehet egy gyereket egyszerűen megfojtani, és meddig kell várni, hogy ne lehessen újraéleszteni.

Ő maga végig azt állította, hogy nem tudja, mi történt a gyerekekkel, és nem tűnt különösebben szomorúnak. A napokban született meg az ítélet ellene, 32 év letöltendőt kapott jogerősen.

Az alábbi felvételen a kis Lexi utolsó órái láthatóak, amint kistestvérével és gyilkos anyjával épp hazatérnek, majd a következő képsorokon a nő a benzinkúton áll meg, miközben a kisebbik lány a hátsó ülésen fekszik holtan.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló