Bulvár

Több mint 90 kilót fogyott a duci lány, és személyi edző lett!

  • Szerző:nuus
  • 2020.08.07 | 16:48

Christa Sierra mindig is duci kislány volt, gyerekkorában sokat csúfolták pluszkilói miatt. Az osztálytalálkozón alighanem nagyon néztek, amikor kiderült, hogy személyi edző lett, pompás alakkal...

A texasi San Marcosban élő Christa még tinédzser volt, amikor súlyos cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, majd 21 évesen MRSA-fertőzést kapott, és hosszú ideig kórházban kellett maradnia. Itt az orvosok figyelmeztették rá: 180 kilós testsúlyával nem számíthat hosszú életre. Ekkor, a kórházi ágyon fekve döntötte el a fiatal lány, hogy azonnali változásra van szüksége.

Már öt hónapja dolgozott azon, hogy szigorú diétával és kemény edzésekkel megfelezze testsúlyát, amikor édesanyja, Georgia, édesapja Johnny, valamint két testvére, Austin és Jarred is kedvet kapott a nagy fogyáshoz. Az egész család túlsúlyos volt a kezdetektől, és együtt 255 kilótól szabadultak meg. Christa nagy segítség volt abban, hogy családja is formába lendüljön, ezért úgy döntött: kitanul mindent, ami ahhoz kell, hogy személyi edző legyen.

Súlyát évek óta tartja, és egyre több embernek segít abban, hogy önmaga lehessen, és tovább élhessen.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló