Bulvár

Durva sztori, heroinistaként egy gyorsétterem wc-jében szülni

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.10 | 10:32

A 26 éves nő ráadásul túladagolta a kemény drogot.

Újszülöttet találtak egy ohioi Burger King wc-jében, aki mellett ott volt az anyja is: a 26 éves nő ráadásul túllőtte magát heroinnal. Elizabeth D. Sanders a rendőrségi jelentés szerint bement a mosdóba, amikor rájött a szülés. Az egyik gyorséttermi dolgozónak gyanús volt, hogy sokáig nem jött ki a kismama, így utána nézett, mi tarthat annyi ideig.

a pairing so perfect it should have been crowned.

A post shared by Burger King (@burgerking) on

Belépve a helyiségbe, vért látott a padlón. Kihívta a zsarukat, az egyenruhások pedig megtalálták a toaletten ülő nőt, mellette droghasználatra utaló tárgyakkal. Sanders elmondta a rendőröknek, hogy valószínűleg koraszülésen esett át. Aztán a mentősök is kiértek, akik megkérték a nőt, hogy álljon fel. Ekkor meglátták a baba arcát alatta a wc-csészében. Ettől a mozdulattól a csecsemő átfordult.

via GIPHY

A kisfiú feltételezett apja, a 26 éves Zachary Frey eközben a parkolóban ücsörgött a kocsiban, egy járó motorú Saturn Ionban. A férfi összefüggéstelenül beszélt, nyáladzott és bólogatott a rendőrök kérdéseire. Kábítószer birtoklásáért és bódult állapotban való vezetésért őrizetbe vették.

A jó hír az, hogy az életképes kisbaba és az anyukája is kórházba került, ahol ellátták őket. Sandersre sajnos egy korábbi betörés miatt letartóztatás is várt, amint kiengedték, teszi hozzá a People.

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Design
VÉGRE! Itt a Baby Yodás maszk
  • szerző:nuus
  • 2020. 05. 04.