Bulvár

15 ezer dollárt szerzett egy állatvásáron egy ohiói gyerek, amit jótékony célra ad?!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.20 | 14:18

A 12 éves Diesel Pippertnek hatalmas szíve van! Mondhatni, hogy a srácnak malaca volt!

Diesel Pippert egy ohiói állatvásárra vitte malacát, mely jószág végül 15 ezer dolláros áron kelt el. A Huron County-ban élő, 12 éves tulajdonos ahelyett, hogy elszórta volna a pénzt, tudta, mit kell tennie: az utolsó centig a St. Jude Children’s Research Hospital számára juttatta el.

A nagylelkű döntés egy baráti versengésből nőtte ki magát. A közelben található Medina County-ban esett meg, hogy egy tini 11 ezer dollárért adott túl a sertésén, hogy egy memphisi gyerekkórházat támogasson a befolyt összeggel. Ez a történet annyira megindította Erin Sanders fiát, aki anyja elmondása szerint szerette volna túlszárnyalni a licitet.

Ezért a Huron County Fair közönsége elé lépett, hogy célját ismertesse. 500 dollárról indult az árverés, és a kalapácsot végül 15 ezernél ütötték le. Diesel számára nem idegen terep az állatvásár: kilencéves kora óta vett részt aukciókon, és a továbbiakban is tervez hasonló, jótékony szereplést. A családja nagyon örül, és szeretnék együtt is meglátogatni a memphisi intézményt.

A Western Reserve Schools vezetője, Rodge Wilson egyenesen hősnek kiáltotta ki a srácot:

Nagyon büszkék vagyunk a fiatalember kiállására!

Cynthia Gardner, a kórház alapítványa részéről elismeri a gesztust és bátorít, hogy életkortól függetlenül is van lehetőség anyagilag támogatni az épületben folyó rákkutatást, teszi hozzá a CNN.

 

View this post on Instagram

 

#ccfkingjaden #huroncountyfair

A post shared by Michelle Young Thomas (@michelleyoungthomas) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.