Bulvár

Meghalt a gazdája, 15 perc múlva belepusztult a gyászba egy francia bulldog

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.21 | 13:15

Az eb 25 éves tulajdonosa áttétes rák miatt hunyt el.

Agydaganat végzett augusztus 11-én Stuart Hutchisonnal, akinél még 2011-ben diagnosztizálták a betegséget. A műtét és a kemoterápia egy időre segített, ám 2014-18 közt kiújult a rák: már a csontokat és a vesemedencét is érintette. A 25 éves férfi a családja körében hunyt el, mellette volt hű társa, Nero is. A srác édesanyja, Fiona Conaghan elmondása szerint a fia azon a szomorú napon 13:15-kor távozott, majd alig 15 percre rá a kutyus is kimúlt. Három kutyájuk volt, de a francia bulldogot szerette a srác a legjobban.

Elválaszthatatlanok voltak Nero-val. A felesége, Danielle most mindkettejüket elvesztette. Stuart itthon akart meghalni, ahol megszületett. Végig gondoskodtunk róla. Számítottunk a halála bekövetkeztére, de a trauma lesokkolt mindannyiunkat.

Az Alloa-ban (Clackmannanshire) lévő otthonukban közben észrevették, hogy a házi kedvenc sincs jól. Azonnal állatorvoshoz vitték, ahol a kutyus gerincénél találtak valamit. Stuart és párja hat éve voltak már együtt: 2017-ben történt az eljegyzés, majd a 2019 elején a házasságkötés. Májusban Spanyolországban nyaraltak, amikor a férfi kézfájdalomra panaszkodott, ami a karja felé terjedt.

Tudtuk, hogy ez bekövetkezhet. Stu erős volt, mindenki szerette.

– emlékszik Fiona. Menyének már csak két eb, Nala és Amelia maradt, említi meg a Metro.co.uk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.