Bulvár

Egyre zavarosabb és átláthatatlanabb Asia Argento szexuális zaklatásos ügye

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.22 | 18:43

Lehet, hogy nem is történt semmi, legalábbis a színésznő szerint. Közben horror-rendező édesapja is megszólalt, aki összeesküvést feltételez a vádak mögött.

Fotó: Alberti Pizzoli (AFP PHOTO)

Asia Argento határozotta visszautasította a vádakat, amikkel az elmúlt napokban illették: nem volt semmiféle szexuális kapcsolata az ifjú színésszel, Jimmy Bennettel, erőszak meg pláne nem. Arról pedig, hogy mégis miért ment bele abba, hogy fizet neki 380 ezer dollárt, egy olyan emberre hivatkozott, aki már nem él: Anthony Bourdain-re. A közelmúltban öngyilkosságot elkövetett gasztrotényező volt a legutolsó párja Asia Argentó-nak, és állítólag ő ajánlotta neki, hogy a követelt 3 és fél millió helyett fizessenek a fiatal színésznek legalább egy kisebb összeget, hogy azután útját állja a további zsarolásnak. A pénzt állítólag maga Bourdain fizette ki. Ennek igazságtartalmát persze leellenőrizni már nem lehet.

De megszólalt a színésznő-rendező édesapja is, a világhírű horror-rendező, Dario Argento is, aki lánya védelmére kelt. Szerinte képtelenség, hogy a lánya megerőszakolta volna Jimmy Bennettet vagy hogy lefeküdt volna vele. Ő az egész mögött Harvey Weinstein bosszúhadjáratát sejti, aki ezzel vágott vissza a lánya vádjaira. Ezt pedig azzal indokolta a rendező, hogy amióta nyilvánsságra hozta a múltat a lánya, azóta folyamatos tánadások érik, nemcsak Amerikában, de még Olaszországban is.

És ha mindez még nem lenne elég: a TMZ nevű bulvárlap megosztott pár Facebook-os beszélgetést, melyek részben a színésznő és a fiú között zajlottak az állítólagos aktus utáni időkben, illetve a színésznő és egy barátja között. Ezek alapján szex volt, de azt Bennett kezdeményzete és nem a színésznő, ráadásul az is világossá válik belőle, hogy Asia Argento csak később tudta meg, hogy a fiatal színész a törvény szerint még kiskorú.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.