Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Öt nyugdíjas bácsi és egy 85 éves néni gruppenszexelt az erdőben, ez lett a vége

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.23 | 09:48
  • trendindex: 6

Lebuktak és kattant a bilincs.

A nyugdíjasok a természetben szeretkezésre vágyók egyik kedvelt helyén rosszalkodtak, azonban lekapcsolták őket a zsaruk.

Fotó: Pixabay CCo

Az öt idős bácsi és a 85 éves néni egy connecticuti erdőben, a természet lágy ölén esett egymásnak. Mivel a helyszín egy közkedvelt szexpontnak számít a környéken azok számára, akik szeretik nyilvános helyen kielégíteni vágyaikat, így a hatóságok felé korábban már több bejelentés is érkezett az ott közszemérmet sértő párocskákról. A zsaruk épp ezért az utóbbi időben fokozottan figyelték az erdőt.

Az augusztus 9-én gruppenszexelőket helyiek dobták fel, a kiérkező rendőrök pedig gyorsan lecsaptak rájuk. A nyugdíjasokat a csapat házaspár tagja vitte bele a közös szexelésbe. A 82 éves Richard Butler és felesége, a 85 éves Joyce Butler az erdőbe csábított a 67 éves Daniel Dobbinst, a 62 éves Otto D. Williamst, a 75 éves Charles L. Arditót, és a 62 éves John Linartzot. Az egész csapat lebukott, és mind a hat embert letartóztatták a rendőrök. Kettőjüket garázdasággal, a többieket közszeméremsértéssel vádolta meg a hatóság. Szabadlábon védekezhetnek. Tettükért a bíróságon felelnek majd.

A connecticuti erdőben lévő Grace Richardson természetvédelmi terület a környék nyilvános szexpontjait felsoroló útikönyvben is szerepel, nem csoda hát, ha a szemérmetlen nyugdíjasok is felfigyeltek a helyre. Az útikalauzban még a helyi közparkoló, és a Meki is szerepel, mint kiváló helyszín a szexre. A rendőrség közölte, hogy ezentúl is fokozottan figyelik majd a listán szereplő helyszíneket, hogy visszaszorítsák a környéken a szeméremsértőket.

Címlapi kép: Pixabay CCO

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Vállalatok
Pert indítottak az Apple ellen
  • szerző:nuus
  • 2020. 07. 28.
Egészség
Egyre több a koffeinfüggő
  • szerző:nuus
  • 2020. 07. 31.