Bulvár

Így reagált a férfi, amikor megtudta, hogy imádott felesége ezentúl a férje lesz

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.06 | 16:18

Lance Maisont óriási meglepetés érte, amikor gyönyörű, szőke felesége közölte: ő igazából férfi, és a jövőben úgy is szeretne élni.

“Mostantól Eric leszek”

Erica nem ez az átlagos fiús lány volt soha, sőt: kimondottan formás, csinosan öltözködő, hosszú, szőke hajú, szerény sminket szívesen hordó szépség volt, aki után bomlottak huszonéves korában a férfiak. Ennek ellenére ő Lance-be szeretett bele, és a pár össze is házasodott több mint húsz évvel ezelőtt, majd négy gyönyörű gyerekük született.

 

 

Egy ponton azonban Erica férje elé tárta a dilemmát: ő igazából mindig is férfinak érezte magát a lelke mélyén, és szeretne is ennek megfelelően élni. Mostantól Eric lesz. Melyik férfi hall ilyet szívesen? A transznemű férfiak és nők párjai általában nemet mondanak a kapcsolatra, bármennyire is szeretik a másikat, hiszen az ő szexuális orientációjuk nem változik.

“A szexuális életünk teljesen rendben van”

Lance azonban maradt:

“Heteroszexuális férfi vagyok. Ha megnézitek Erica régi fotóit, láthatjátok, hogy egy iszonyú dögös, csinos szépség áll előttetek. De én nem elsősorban a külsejét, hanem a személyiségét szerettem meg. Az pedig nem változik akkor sem, ha kívülről teljesen átalakul”

– fogalmaz a férfi.

Lance persze azzal is tisztában van, hogy most, hogy párja hormonokat kezdett szedni, a külvilág – az idegenek – meleg párként tekint rájuk. Ez azonban nem zavarja őt, hiszen “nem a külvilágnak, az idegeneknek kell velünk egy háztartásban élnie, hanem mi ketten élünk együtt, és azzal köszönjük szépen, minden a legnagyobb rendben van”.

A riporter persze arra is rákérdez, mi a helyzet a szexszel, hiszen heteró férfiként most mégis csak más a helyzet, mint eddig volt. Erre is őszinte választ ad:

“A felsőtestet érintő operáció nem zavar, a szex teljesen rendben van közöttünk. Az altestet érintő operációval azonban nem tudnék mit kezdeni, mert azért mégis csak heteró férfi vagyok. Szerencsére azonban ezt Eric sem akarja. Megelégszik azzal, ha mellei nem lesznek többé”

– mondja.

“Meggyőződésem, hogy a transzneműség genetikai alapú”

A helyzet pikantériája, hogy Eric és Lance fiáról is kiderült, hogy… hmm, igazából lány. Corey ma már 15 évesen és igazi szépség.

“Anyukám azt mondta, hogy hiába leszek férfi, én neked mindig az anyukád maradok. Úgyhogy nyugodtan szólíts anyának vagy apának, ahogyan jólesik”

– mondja a kamasz, aki végtelenül hálás azért, hogy szülei mellé álltak útján.

Ericnek meggyőződése, hogy a transzneműség genetikai alapokon nyugszik, éppen ezért ismétlődik többször is a családokban, és pontosan ezért nem kell attól tartani, hogy attól lesz több transznemű, ha nyíltan beszélünk a jelenségről és lehetőséget adunk az érintetteknek arra, hogy identitásukat megéljék.

“Szeretnék már randizni, de a suliban sok fiú fél attól, hogy cukkolják majd a többiek, hogy fiúval jár. Türelmes vagyok”

– mondja Corey.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló