Bulvár

Videón méricskéli a kábítószert a rendőrség

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.14 | 15:26

Az utcán fogtak el két kábítószer-terjesztéssel gyanúsított embert a rendőrök Budapesten, a VIII. kerületben. A rendőrök azt állítják, hogy tetten érték a párost. Azt is megtudták, hogy ők kitől vették a gyanús fehér port. A 42 éves férfinél házkutatást tartottak, és még több került elő a szerből.

Budapesten, a Korányi Sándor utca és a Diószeghy Sámuel utca kereszteződésében árult kábítószert a rendőrség szerint az a páros, akiket még szeptember 12-én vittek be a rendőrök az utcasarokról. A 37 éves férfi és a 39 éves nő a gyanú szerint egy 42 éves férfitől vette a szert. A “nagykereskedőhöz” is eljutottak a rendőrök, őt is őrizetbe vették. Előtte azonban házkutatást tartottak nála. A Diószeghy Sámuel utcai lakásban még több fehér port találtak. videóra is vették a mérlegelést.

Az eredmény: 57,8 gramm kábítószergyanús fehér port, annak csomagolásához használt alufóliát, több tízezer forint készpénzt és 251,5 gramm ékszert találtak és foglaltak le a rendőrök.

A nyomozók mindhárom kábítószer-kereskedőt gyanúsítottként hallgatták ki. A két utcai árus szabadlábon védekezik, a nagykereskedőt viszont őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló