Bulvár

Saját fiát gyilkolta meg a milliárdos?

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.19 | 08:15
  • trendindex: 2

Mexikó egyik leggazdagabb embere, Javier Burillo Azcarraga igen komoly bajba került egy San Francisco-i luxushajó-kiránduláson.

A dollármilliárdos két fiával utazgatott, amikor is a tízméteres hajót egyes vélemények szerint szándékosan hullámnak vezette. Ezután mindkét fia a tengerbe zuhant, ám ő csak az idősebbik fiút mentette meg, a 11 éves kicsi – akit saját állítása szerint szintén ki akart húzni – azonban megfulladt.

A spanyol nyelvű televíziós tartalmát gyártó Grupo Televisa SA alapításával milliárdokat kereső Burilló maga hívta a hatóságokat, és nem sokkal ezután letartóztatták, ám egymillió dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

Egyes vélemények szerint a szándékosság nem zárható ki, mert Burillo súlyos pénzügyi vitában állt a kisebbik fiú édesanyjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arrestan a empresario mexicano #JavierBurilloAzcarraga por causar la muerte involuntaria de su hijo de 11 años y lesiones a su hijo de 27 en San Francisco, Ca. Al parecer salieron en un paseo familiar y el manejaba la embarcación bajo la influencia de drogas y alcohol, ambos hijos fueron lanzados al agua y el menor fue golpeado por el yate perdiendo la vida. Se le fijó una fianza de 1 millón de dólares y se encuentra detenido por la policial de #Tiburon El detenido es miembro de la familia Azcarraga fundadora de #Televisa y fue arrestado en su casa en #Belvedere una ciudad adinerada donde tenían una casa de más de 10 millones de dólares. El hijo de 27 años se corto una pierna y fue llevado al hospital. #azcarraga

Los Chismes De La Chula (@loschismesdelachula) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló