Bulvár

David Attenborough világrekordot döntött az Instán

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.30 | 12:19

Elkészült a brit természettudós, David Attenborough Instagram-fiókja, és a világon mindenkinél gyorsabban szedett össze egymillió követőt.

AFP

4 órába és 44 percbe telt, mire elérte ezt a mérföldkövet, Jennifer Anistonra így rávert 32 percet. Persze könnyebb dolguk van azoknak a hírességeknek, akik ilyen későn csatlakoznak egy már befutott platformhoz, de még így is durva, milyen gyorsan talált rá egymillió ember.

Korábbi rekorder volt David Beckham, Ferenc pápa, valamint Meghan Markle és Harry herceg közös profilja.

Azért jöttem erre a platformra, mert a világ nagy bajban van. Égnek a kontinensek, olvadnak a gleccserek, a korallzátonyok haldokolnak, a halak pedig eltűnnek az óceánból, és a lista itt nem áll meg.

– hangzik a 94 éves Attenborough első videójában, amit feltöltött az Instagramra. Arra szeretné használni a platformot, hogy megossza a környezetet érintő problémákat, és a lehetséges megoldásokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Attenborough has spent a lifetime travelling, exploring the wild places of our planet and documenting the living world in all its variety and wonder. He’s also witnessed the damaged caused. Saving our planet is now a communications challenge. We know what to do, we just need the will. That’s why we want to share this message on Instagram. Because there is hope and together, we can inspire change. Social media isn’t David’s usual habitat so while he’s recorded messages solely for Instagram, like the one in this post, we’re helping to run this account. In case you’re wondering, ‘we’ are Jonnie and Colin and we worked with David on A Life On Our Planet. So, as well as sharing the messages he’s recorded especially for this account we’ll also post some exclusive clips and behind the scenes content. Stay tuned.

A Life On Our Planet (@davidattenborough) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.