Bulvár

“Nem vagyok meleg, csak mert a barátnőm valaha férfitestben élt”

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.01 | 16:18
  • trendindex: 2

A 23 éves Chris és a 22 éves Victoria első látásra átlagos fiatal pár, de a történetük több ennél: egy ponton Victoria fiúként élt, és ők a középiskolában még így ismerkedtek meg.

Victoria egy olyan lány, akit valaha fiúként anyakönyveztek, azonban ő mindig is tudta, hogy valójában lány. Igen korán el is kezdte a tranzíciót, már a középiskolában, ami miatt rengeteget csúfolták. Mikor 18 éves lett, megtette a végső lépést is: megszabadult a férfi nemi szervtől, és rendbehozatta a melleit (a transznők az ösztrogén hatására általában hasonló méretű melleket növesztenek, mint édesanyjuk és más női felmenőik).

Ebben az időszakban Victoriát rengetegen csúfolták, amit Chris már akkoriban sem értett. Nem voltak soha közeli barátok, de mindig kiállt Vic mellett. Aztán leérettségiztek és különváltak útjaik, de két éve újra a szülővárosukban kötöttek ki. A Tinder összekötötte őket, és ők randizni kezdtek: szerelem volt első látásra.

Victoria épp akkor esett át a műtétjén, így nyilvánvalóvá tette, hogy hat hétig biztosan nincs szex, de Christ ezt nem érdekelte: fülig szerelmes volt. Amikor azzal bántják őket, hogy Victoria igazából férfi, és Chris meleg, mindketten vállat rándítanak: ők együtt képzelik el az életet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló