Bulvár

Egy 18 éves indiai lányt órákra kikötöztek és megvesszőztek, mert titokban hozzáment a szerelméhez

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.08 | 17:53

Indiában nem nézik jó szemmel, ha valaki egy más vallású emberbe szeret bele. A hatalmas ország észak-keleti részében élő lány muszlim, míg szerelme pedig hindu. Ez pedig ott problémás helyzet, ráadásul nem is kicsi. Ők meg még titokban össze is házasodtak.

Amikor az ifjú pár lelepleződött, a családja úgy vélte, hatalmas nagy szégyent hozott rájuk, amit nem hagyhatnak szó és büntetés nélkül. A falujuk főterén egy fához kötözték a lányt, és mindenki szeme láttára megvesszőzték, majd 5 órán át otthagyták kikötözve, hogy magába szálljon és meggondolja magát. Volt, aki odament hozzá, hogy segítsen, vagy megnézze, hogy jól van-e, de a rokonok elhajtottak onnan mindenkit. Nézni lehetett, megszólítani nem.

Az esetről egy rövid videót készített egy szemtanú, majd feltolta a közösségi médiába, ahol pillanatok alatt terjedt el a többek szerint barbár tett híre. A rendőrség is tudomást szerzett az esetről, elítélték azt, de nem tartóztattak le senkit. A lány pedig állítólag kitart, és továbbra is hindu szerelmét tekinti férjének, akivel nem hajlandó szakítani, és így elválni sem akar tőle. Szerintünk győzzön a szerelem!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló