Bulvár

A szülinapos Palvin Barbit ezzel a fura fotóval köszöntötte fel Dylan Sprouse

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.09 | 07:46

27 éves lett a magyar modell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,


Palvin Barbitól és szerelmétől nem áll távol a bohóckodás a nyilvános eseményeken, videóikban és közösségi felületeiken sem, így nem csoda, ha Dylan Sprouse nem egy tökéletesen beállított képet választott ki párjáról annak születésnapján. Amúgy is látjuk eleget Barbit tökéletes hajjal, és sminkkel, de ilyen széles, mókás vigyorral az arcán nem sűrűn. Amúgy, ha nem Dylan posztolja a képet, elsőre talán fel sem ismertük volna a világhírű modellt, főleg, hogy világító kék szeme sem látszódik a fotón.

Boldog születésnapot Magyarország hercegnőjének! Azon gondolkodom, hogy a királynőmmé teszlek, majd beszéljünk erről. Még jó sok vodkás tésztát, és sok más emléket! Hiszek benned, és köszönöm, hogy te is viszont hiszel bennem

– írta Dylan a posztban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dylan Sprouse (@dylansprouse) által megosztott bejegyzés,

Az Instás-köszöntés azért is jelentős, mert Dylan Sprouse 2016 óta nem is posztolt semmit ezen a felületen, fotót pedig még egyáltalán nem osztott meg Instagram oldalán az amerikai színész. Szóval, nagyon úgy tűnik, lánykérés felé halad ez a kapcsolat, már csak abból kiindulva, hogy Dylan azt írta, királynőjévé tenné Barbit, akivel amúgy egy közös reality sorozatot is forgatnak.

Címlapkép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló