Bulvár

Az utóbbi idők legbizarrabb összeesküvéselmélete: Eminem rég meghalt, és egy robot helyettesíti

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.16 | 10:46
  • trendindex: 3

Eminem állítólag meghalt 2006-ban, de olyan komoly pénzt jelent a zeneipar számára, hogy a csak és kizárólag a dollár erejében hívő producerek ebbe nem nyugodtak bele, és egy robottal pótolták.

Fotó: Torben Christensen / Ritzau Scanpix (AFP) / Denmark OUT

Az összeesküvés-elméletek híveit persze az a tény nem zavarja, hogy 2006-ban még nem állt úgy a technika, hogy egy robottal tudták volna pótolni Eminemet, pláne olyannal, ami mindenkit megtéveszt. De van ennél durvább is: a hardcore konteósok szerint a rapper már 1999-ben meghalt. És hogy mindezt mire alapozzák? Fotókra. Szerintük Eminem másképpen néz ki a régi képeken, mint most. Ez szerintünk is így van, sőt, ez mindenkire igaz: 20 év különbséggel készült képek valakiről mutatnak némi változást a lefotózott személyt illetően.

Az Eminem-összeesküvés hívei azonban a rapper arcán és fején tapasztalt változások nem természetesek, radikálisan megváltozott az állkapcsa és az arccsontja is. De a konteósok szerint nemcsak külsőleg változott meg Eminem: mások lettek a szövegei és az öltözködése is, sötétebb irányba változott, ami pedig szerintük nem egyenlő a természetes változással. Az is lehet szerintük, hogy nem robottal pótolták őt, hanem akit manapság láthatunk a színpadon az egy klón, amit az Illuminátusok titkos rendje készített. Aki pedig azt mondja erre, hogy hülyeség, az egy megtévesztett, buta és korlátolt ember, aki nem lát messzebb az orra hegyénél, így az igazi valósággal sem képes szembenézni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Érkezik a keleti szél
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 09.