Bulvár

A Krokodilvadász családja visszatér a képernyőre

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.19 | 11:22

11 évvel a legendás Krokodilvadász tragikus halála után az Irwin család visszatér az Animal Planetre. A csatorna közleménye szerint Steve Irwin özvegye, Terri és két gyermekük, Bindi és Robert jövőre saját sorozatban mutatják meg a világnak fontos munkájukat.

Fotó: Getty Images / Justin Sullivan

A család egyébként az Australia Zoo igazgatásával ügyködik, valamint folyamatosan a veszélyeztetett fajok megmentésén munkálkodik, ápolva ezzel Steve Irwin emlékét.

Úgy tűnt, hogy ez egy igazán jó alkalom arra, hogy valami új dologba kezdjünk, közösen

– mesélte Terri.

Az még nem teljesen világos, hogy pontosan hogyan épül majd fel a tévésorozat, több ötlet megvitatása van soron, az Animal Planet és a család egyezkedése folyamatosan zajlik.

A Krokodilvadász című műsort 1996 és 2007 között sugározta a csatorna, az egyik legnépszerűbb sorozat volt, amit azóta is hiányolnak a rajongók. Steve Irwin utánozhatatlan személyisége, mentalitása és elhivatottsága tévénézők ezreit vonzotta a tévé elé, Irwin gyakorlatilag a csatorna arcává nőtte ki magát.

Steve Irwin 2006-ban, 44 évesen vesztette életét a Krokodilvadász egyik epizódjának forgatásán. A férfit egy tüskés rája támadta meg, éppen a szíve fölött érte a végzetes sérülés.

Kislánya 8, kisfia pedig 3 éves volt a tragikus eseménynél, Terri ezek után egyedül nevelte gyermekeit, akik hűek maradtak édesapjuk hitvallásához és a természet és az állatvilág szerelmeseiként ennek megóvásáért dolgoznak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló