Bulvár

Majdnem fél millió dolláros autójával gyilkolt az influencer, letartóztatták

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.23 | 11:18

Letartóztattak egy influencert, aki a 430 000 dolláros Lamborghini Aventador S-jével ütközött össze egy Skodával, és megölte a sofőrt.

Egy újabb olasz egzotikus szuperautót veszítettünk el egy gazdag vezető okozta baleset miatt; de ezúttal az esetnek egy elmondhatatlanul tragikus következménye is volt, egy ártatlan ember halt meg. Letartóztattak egy Instagram influencert Németországban, miután a múlt héten Lamborghini Aventador S-jével egy Skodába csapódott.

A tragikus esemény az A66-os autópályán történt Hofheim közelében. A Lamborghini vezetője Navid Alpha volt a közösségi média sztárja, akinek több mint 1 millió követője van az Instagramon. A Bild német kiadvány beszámolója szerint a zöld színű Lamborghini Aventador veszélyesen haladt az autópályán és egy másik Aventador, illetve egy Porsche 911 GT3 között folyt a verseny, amikor elvesztette az irányítását a jármű felett és nekicsapódott egy Skodának illetve egy Opelnek. A Lamborghini és a Skoda ütközés után azonnal kigyulladt. Míg Navid Alpha menekülni tudott, a Skoda sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A lap egy videót is feltöltött YouTube-csatornájára, amely azt mutatja, hogy a három autó vakmerően  haladt az autópályán a baleset előtt. A celebet a baleset után elsősegélyért a közeli kórházba vitték, majd a rendőrség őrizetbe vette. A Porsche sofőrjét is letartóztatták, míg a másik Lambót vezető személy szabadon marad. Az incidensben szereplő Aventador S többször szerepelt Navid Instagram oldalán és többször látható az is, ahogy 300 km/órával halad, és közben magát videózza. Reméljük, hogy a legsúlyosabb büntetést kapja.

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló