Bulvár

Ki ez a pár, akinek a fotóját nyálcsorgatva rajongja körül most az Internet?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.27 | 18:13

A képmegosztásra szakosodott oldalak nem győzik megosztani a tengerparton kézen fogva sétáló szerelmesek fotóját. Tényleg csak ennyi kell a sikerhez?

Aki használja az Instagramot, és nem csak a saját feedje érdekli, hanem böngészi a kereső alatt a rendszer által neki ajánlgatott képek listáját is, valószínűleg belefutott már ebbe a fotóba, amit több profil is újraközölt, rendszerint #couplegoals címkével, vagyis az emberek szerint egy irigylésre méltó párról van szó:

Két szép és csinos, egészségesnek és boldognak tűnő ember kézen fogva a tengerparton. Tényleg csak ennyi kell a sikerhez? Úgy tűnik igen, mert hasonló fotókat rendre feltűnnek a neten, és mindig szétlájkolják őket. Mi most viszont megtaláltuk, hogy kik is vannak az eredeti fotón. A képet egy brazil modell fiú, Caio Cesar töltötte fel az Instájára, ő látható rajta a barátnőjével, a szintén modell Raquel Santolayával. A tökéletesen boldog és irigylésre méltó párkapcsolathoz tehát brazil modelleknek kell lennünk. Mutatjuk egy kicsit őket külön is:

De úgy tűnik, együtt megy nekik a legjobban, a tengerparton:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló