Bulvár

Egy öleléstől összetörhetnek a csontjai, mégis megtalálta a szerelmet

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.29 | 14:18

A Kanadában élő 20 éves Meghan az Osteogenesis Imperfecta – köznyelven üvegcsontúság - egy súlyos fajtájában szenved, akár egy ölelés is csontját törheti. Ennek ellenére boldog párkapcsolatban él.

Meghan csupán 7 hetes volt, amikor a ritka betegséget, ami voltaképpen a csontanyagcsere súlyos zavara, diagnosztizálták nála: már akkor 14 csontja törött volt, édesanyja mai napig őrzi az aprócska, újszülött méretű gipszet. Meghan hamar kerekesszékbe kényszerült, mivel a törékeny csontok nem bírnák el teljes testsúlyát.

Ennek ellenére igyekeztek a kislányt úgy nevelni, mintha teljesen ép volna, épp ennek köszönhető önállósága és a pozitív életszemlélete. A párjával bő egy éve online társkeresőn ismerkedtek meg, ahol Meghan azonnal elárulta, hogy kerekesszékben van és a csontjai könnyedén törnek, de Dustin nem hátrált meg: azóta együtt vannak, és közösen tervezik a jövőt. Érdekesség, hogy sokan hiszik, hogy Dustin Meghan gondozója, de ők ezen csak nevetnek.

Meghan autót vezet, egyetemre jár, tanárnak készül, és párjával szeretne utazgatni még egy kicsit, mielőtt családot alapítanak. Szerinte nincs lehetetlen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.