Bulvár

Ne próbálj meg megenni 100 hamburgert egy nap alatt, mert úgy jársz, mint ez a srác

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.02 | 13:23

Szánalmas véget ért a kísérlet, pedig nagy mellénnyel indult.

Több mint 5000-en követték a Snapchaten a michigani egyetem egyik hallgatójának, Derek Metcalfnak a kihívását, a srác ugyanis egy fogadás miatt eldöntötte, hogy 24 óra alatt magába töm kereken 100 darab McChicken szendvicset.  A Meki csirkés hambijából egy darab körülbelül 350 kalória, ha ezt megszorozta volna százzal, máris tudnia kellett volna, hogy esélytelen a végrehajtás: egy átlagos felnőtt férfi napi energiaszükséglete kb. 2500 kalória, keményen edző sportolók, szumósok, erősember versenyzők szoktak naponta bebombázni 10000 kalóriát, de a 35000 egyszerűen már olyan szint, amihez már űrlénynek kell lenni.

Derek ennek ellenére belevágott, hajnali fél 5kor elkezdett zabálni, 10 McChickennel indított, a folyamatot pedig lelkesen közvetítette a Snapchaten. Vagyis egy idő után már nem olyan lelkesen, mivel egyre nehezebben csúsztak le neki a szendók. A nap végén végül 24 elfogyasztott burgerrel feladta. Szerinte a szenyákba pakolt túl sok majonéz volt az oka a gikszernek, bár több mint 8000 kalóriát így is magába tömött, ami brutális. A Michael Phelps 12000 kalóriás napi menüjét kevesebb mint egy óra alatt magába toló evőbajnok kissráchoz képest viszont szánalmas próbálkozás:

Michael Phelps 12,000+cal Diet Challenge

Link to Main Channel (This one is dead!) — http://www.youtube.com/megatoadstonie For those wondering/ don’t believe this is possible, I am a Professional Competitive Eater, currently ranked #2 in the world. (http://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Stonie) My belly is the size of your house. This is the Michael Phelps Diet Challenge.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tudomány
Nem gáz, ha szexelsz az exeddel
  • szerző:nuus
  • 2018. 10. 20.
A következő cikkek betöltése folyamatban...