Bulvár

Amerikai rémálom – a férj beismerte, ő ölte meg a feleségét a Karib-tengeren

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.06 | 13:47
  • trendindex: 2

A kubai hajókázás családi drámába fordult.

Egy brit-ausztrál férfi eddig azt állította, hogy amerikai felesége a tengerbe veszett, amikor a katamaránjuk elsüllyedt Kuba partjainál. Lewis Bennett és Isabella Hellmann mindössze három hónapja voltak házasok, mikor a férj bejelentette a nő eltűnését. A nyomozók minden kétséget kizáróan megállapították, hogy a hajó elsüllyedt, ám az asszony teste azóta sem került elő.

 

View this post on Instagram

 

British sailor Lewis Bennett admits killing wife at sea on Caribbean honeymoon . A British sailor has admitted killing his Colombian wife after the boat they were on sank during their honeymoon. Lewis Bennett, 41, pleaded guilty to involuntary manslaughter, having initially denied killing Isabella Hellman. Her body has never been found despite a huge search in the waters of the Caribbean, off Cuba. A court in Florida heard that Bennett made virtually no effort to find his wife, instead loading items into a life raft, the Palm Beach Post reports. Judge Federico A. Moreno said the charge related to “gross negligence amounting to wanton and reckless disregard for human life”. – Mining engineer Bennett – who lived with his wife and their two-year-old daughter in Delray Beach, Florida – has agreed a plea deal that will avoid him going on trial next month for second degree murder. He could face eight years behind bars when he is sentenced on January 10. Prosecutors had alleged that Bennett killed Isabella, 41, then sank their 37ft catamaran to inherit her estate. Read full story at the https://wp.me/p9h0GO-q4 or click bio. . #lewisbennett #isabellahellman #britishsailor #akoredeonline

A post shared by Korede (@akoredeonline) on

November 5-én viszont fordulat állt be a tragikus ügyben: Miamiban egy meghallgatáson Bennett beismerte, hogy nem szándékosan, de ő végzett kedvesével. A dorseti kettős állampolgár decemberben bíróság elé fog állni, emberölés vádjával.

A pár a 11 méteres katamaránnal Kubából tartott hazafelé, floridai otthonukba, még 2017 május 15-én, mikor is a férfi SOS-jeleket adott le, jelezvén, hogy eltűnt a társa.

A süllyedő hajó körül nem találta meg a 41 éves asszonyt, aki egyébként gyermekének anyja is. A hatóságokban felmerült, hogy esetleg szándékosság is állhat a dolog mögött, ugyanis a férj örökölné a Delray Beach-i lakást és a busás bankszámlát is.

A mentőakció során az is kiderült, hogy Bennett antik érméket csempészett, 30 ezer font értékben, melyeket egy korábbi munkaadójától emelt el. Jelenleg a férfi a lopás miatt héthónapos elzárását tölti. Ha bebizonyosodik, hogy mégis szándékosan végzett a feleségével, akkor további nyolc év vár rá a rács mögött, említi meg a BBC.com.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.